Partner

Trädgård24  ⁄  Partner

Partneransökan

Företagsuppgifter

Kontaktuppgifter till ansvarig

Försäkring

Tjänster som ditt företag erbjuder

Arborist

Motorsågskörkort

Områden där ni jobbar

Obekväm arbetstid

Kundreferenser

Övrigt

Vill du ha fler jobb och är trött på offerttjänster?

Trädgård24 hjälper dagligen kunder över hela landet, vi är det största heltäckande nätverket inom mark- och trädgård. Tack vare täta samarbeten med bland annat anläggningsentreprenader, arborister och trädgårdsmästare kan vi hjälpa våra kunder oavsett vad det handlar om eller var de bor.

Vi tror på långsiktiga och seriösa samarbeten och tror på att hålla ihop i branschen. Vi har idag över 200 samarbetspartners och vi ser det inte som att vi konkurrerar mot andra firmor, snarare att vi hjälper varandra och inte minst kunden ifråga. Om vi inte själva är tillgängliga i ett område vill vi vara behjälpliga till det yttersta och skicka kunden vidare till duktiga och pålitliga partners som, precis som vi, har kundservice i fokus.


Inte bara ett vanligt medlemskap

Vi vill tillsammans med våra partners få branschen att växa och även göra det lilla extra för er som ansluter sig till oss. Genom att ingå partnerskap med Trädgård24 får du ta del av mer än bara jobb, du får även tillgång till många fina erbjudanden. I ditt medlemskap ingår bland annat upp till 80 öre rabatt / litern på Sveriges största bensinstationer och förmånliga rabatter hos bland annat Swedol. Vi garanterar dig också att sänka dina försäkringskostnader med minst 10% oavsett vad du betalar idag.

 

Varför ska du vara en del av Trädgård24?

Vår viktigaste ståndpunkt är att hålla vad vi lovar, vi vill att du som partner får vad du betalar för och känner att vi levererar vad vi sagt. Därför har vi valt att skippa det klassiska offertupplägget som många använder sig av idag, hos oss har du möjlighet att få exklusiva uppdrag som vi enbart skickar till dig.

Det är enkelt att ansluta sig till vårt nätverk och det finns inget finstilt som gömmer sig i några vrår. Vårt upplägg är enkelt och genom en rak kommunikation ser vi gärna att vi har regelbunden kontakt med våra partners för att ta till oss av era åsikter och ständigt kunna förbättra vår tjänst.

Om du är intresserad av att ansluta dig till oss och ta del av våra tjänster kan du enkelt ringa eller maila oss, alternativt fyller du i formuläret här till vänster. Vi kontaktar dig för närmare avstämning och förklarar hur samarbetet fungerar.

Bredd:

px

Om du redan har en partnersida hos oss skriv den här :

Val :Färg


Svart


Grå


Vitx

Förhandsgranskning