Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädgårdsarbete med hög kvalitet och service!

Trädgård24 är en unik tjänst som erbjuder allt från anläggning till skötsel. Med hela Sverige som vår arbetsplats kan vi uppfylla dina önskemål oavsett var du befinner dig, med 100% kvalitetsgranskade tjänster. Alltid snabba svar och hög service - endast det bästa för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Certifierade trädgårdsarbetare och arborister

Vem är Trädgård24?

Trädgård24  ⁄  Vem är Trädgård24?

Trädgård24 har funnits på marknaden i flera år och ägs av Trädfällning24. Tillsammans med Trädfällning24 har även Trädgård24 blivit det första och största heltäckande nätverket av arborister och trädgårdsmästare som erbjuder alla typer av trädgårdstjänster. Tack vare våra täta samarbeten med partners över hela landet blir det enkelt för oss att hjälpa dig oavsett var du bor. Alla våra partners är kvalificerade och besitter precis den kunskap du söker. Vi vill inte begränsa oss geografiskt vilket resulterat i att vi kan hjälpa dig oavsett om du bor längst nere i Skåne eller högst upp i Norrland.

Vi på Trädgård24 är kvalificerade för att hjälpa dig med allt i din trädgård. Plantering, dränering, stenläggning och gräsklippning är bara några av många tjänster som vi erbjuder och kan hjälpa till med. Vi har flera team med riktigt duktiga och välutbildade trädgårdsmästare och arborister som besitter bred kunskap och erfarenhet. Detta gör att vi kan hjälpa dig oavsett vad det gäller i din trädgård. Inget jobb är för stort eller för litet för oss, allt behöver göras och vi ser värdet i alla jobb.

“Vi begränsar oss inte geografiskt och gör vad som krävs för att kunden ska få högsta kvalitet levererad.”

Det finns alltid något som behöver underhållas i din trädgård och det är inte alltid du har tiden att själv ta hand om allt. Det är många vardagsbestyr som behöver hinnas med vilket gör att trädgården ofta blir lidande och inte får den vård den skulle behöva. När du känner att tiden är knapp är vi på Trädgård24 tillgängliga att hjälpa dig med allt från gräsklippning och plantering av plantor, till större jobb som dränering eller bygga altan.

Vi tycker att kvalitet är bland det viktigaste när vi jobbar och strävar därför alltid efter att få jobben ordentligt gjorda, enligt överenskommen tidsplan och till ett rimligt pris. Vi prissätter antingen per timme eller fastpris, beroende på vad det är för typ av jobb du vill ha hjälp med. Nöjda kunder är det absolut viktigaste för oss och vi gör alltid vårt yttersta för att lyssna på vad du som kund vill ha hjälp med och sedan jobba utifrån dina önskemål.

 

Trädgård24s ledord och mål

  • Kvalitet före kvantitet
  • Att alltid finnas tillgängliga
  • Rimliga prissättningar oavsett typ av jobb

 

Vi finns tillgängliga i alla lägen

Att alltid vara tillgängliga är en av våra viktigaste delar i hur vi jobbar. Du kan alltid nå oss via telefon, mail eller på hemsidan. Det är inte alltid man kan vänta utan behöver akut hjälp, kanske har ett träd vält omkull i en storm och behöver flyttas- då finns vi på Trädgård24 tillgängliga att rycka ut. Dessutom till ett rimligt pris.

 

Enkelt att anlita Trädgård24

Det ska aldrig vara krångligt eller kännas jobbigt att anlita ett företag när du behöver hjälp. Vi ser till att du får snabb service och att du behöver göra så lite som möjligt själv. Det enda vi behöver är en kort beskrivning av vad du vill ha hjälp med och sedan sköter vi resten därifrån. Vi ser helt enkelt till att du får hjälp oavsett när och vad det gäller!

 

Säkerheten går före allt

Du behöver aldrig oroa dig för säkerheten när vi utför ett jobb. Både vi själva och våra samarbetspartners har alla certifieringar och försäkringar som krävs, och när du anlitar oss är du försäkrad upp till 10 miljoner per skadetillfälle om skadan mot förmodan skulle vara framme. Du kan med andra ord alltid känna dig trygg när du anlitar oss!